Yrityksille

Bisnes on sydämenasia

Olemme valmentaja Paula Immon kanssa kehittäneet yhdessä uniikin uuden tavan tehdä yrityksille samalla kertaa sekä menestysvalmennusta että valokuvausta. Yhdistettynä ne ovat vaikuttava kokonaisuus, jossa kirkastuvat sekä yrityksen visiot ja tavoitteet ja samalla yrityksen markkinointikuvat uudistuvat näitä näkemyksiä tukevalla tavalla. Päivän aikana itse yrittäjän tai johtoryhmän lisäksi myös henkilökunta inspiroituu, löytää omia tavoitteitaan ja vahvuuksiaan ja työyhteisön yhteishenki kasvaa. Kirsikkana kakun päällä tämä kaikki näkyy ja välittyy kuvista myös asiakkaille. Kuvia tulee päivän aikana runsaasti ja niistä on iloa pitkäksi aikaa. Tämä paketti on teille, jotka todella haluatte ENEMMÄN. Käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi avainhenkilöiden brändäys ulkoiseen viestintään, lehdistölle ja medialle tehtävä viestintä, henkilöstön kuvaus sisäiseen viestintään, yhteishengen nostaminen, yrityksen vision viestintä ulospäin - mitä ikinä yrityksenne juuri nyt tarvitseekaan.

Yrityksen valmentava valokuvaus 1 teema / 5h 1200 euroa + alv 24 % 

Yrityksen normaali kuvauspaketti ilman menestysvalmennusta on 650 euroa + alv 24 %. Sisältää suunnittelun, reilusti kuvausaikaa (n. 3-5 h) ja paljon erilaisia kuvia tarpeiden mukaan yrityksen toiminnasta, henkilöstöstä, tuotteista - mitä milloinkin tarvitaan. Kuvia tulee reilusti ja ne luovutetaan vapain käyttöoikeuksin. Loistava valinta esimerkiksi aloittaneelle yritykselle, tällä paketilla katetaan kuvaustarpeenne pitkäksi aikaa. 

Henkilöbrändi haltuun

Henkilöbrändi haltuun -paketissa yhdistetään valmentavan valokuvauksen otteita markkinointikuviin sinusta. Paketti on kahtena päivänä toteutettu kuvaussessio (yksi kuvaus kestää noin 2 h), jossa voidaan ottaa runsaasti erilaisia kuvia sekä studiossa että miljöössä. Valitsemme yhdessä sinulle henkilöbrändiäsi tukevat teemat, rekvisiitat ja kuvauslokaatiot ja keskustelemme ennen kuvauksia siitä, mitä sinä haluat viestiä. Lopputuloksena on 20 kuvaa, joita voit hyödyntää pitkään oman henkilöbrändisi vahvistamisessa ja ylläpidossa. Henkilöbrändikuvat voivat olla sekoitus erilaisia profiilikuvia, fiiliskuvia, toimintakuvia, lehdistökuvia ja lifestylekuvia. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Paketin hinta on 750 euroa + alv 24 %. 

Kuvajournalismi - pintaa syvemmältä

Mielestäni onnistuneen lehtikuvan tärkein tehtävä on herättää tunteita ja näyttää sen katsojalle jotain pintaa syvemmältä. Useimmiten se onnistuu sillä, että itse lehtikuvassa on mukana aitoja tunteita. Mikäli mahdollista, otan kunnolla aikaa kuvan tekemiseen, mielestäni jokainen kuvattava on näkemisen arvoinen. Tarkoitan sillä sitä, että kuvaajan on tutustuttava kuvattavaan ja tehtävä henkilökuva johon sekä henkilö itse että kuvan tilaaja voivat olla tyytyväisiä. Ehdottomasti parhaimmillani olenkin juuri henkilökuvien sekä reportaasien teossa. Toimittajataustani auttaa myös ymmärtämään kuvan ja tekstin yhdistämiseen sekä taittoon liittyviä vaatimuksia. Kuviani olet voinut nähdä mm. Sähköala-lehdessä, JHL:n Motiivi-lehdessä ja useissa Sanoma Magazinen lehdissä, kuten Meidän Perhe, Vauva, Kodin Kuvalehti, Hyvä Terveys jne.

 

Videot ja somesisällöt

Teen myös kevyitä videoprojekteja ja yrityksen somesisältöjä. Näistä löydät paremmin tietoa ja hintoja www.somehiiri.fi -sivuilta. Myös valokuvaus ja videokuvaus voidaan yhdistää samalle kerralle.