Koulutus ja mentorointi

Koulutus 

Järjestän tilauksesta erilaisia valokuvaukseen liittyviä koulutuksia. 

Luovaa valokuvausta -työpaja yrityksiin 

Kesto 4h. Osallistujamäärä 6-12 henkilöä. Aluksi käydään läpi tärkeimmät valokuvauksen perusteet käytännönläheisesti ja helposti ymmärrettävästi, jotta kuvat onnistuvat teknisesti mahdollisimman hyvin. Tämän jälkeen pohditaan myös valokuvan merkitystä yrityksen brändin kannalta. Teoriassa käsitellyt opit viedään heti testattavaksi käytäntöön ja toteutetaan kaksi kuvaustehtävää pareittain, joissa harjoitellaan henkilökuvan ja tuotekuvan tekemistä ja valaisua. Kuvaustehtävistä annettu positiivinen mutta rakentava palaute viimeistelee päivän opit.

Mentorointi

Olen toiminut jo useamman vuoden valokuvaajan ammattitutkinnon arvioijana ja antanut työkseni palautetta valokuvista ja työskentelystä alan opiskelijoille. Olen toiminut vuosia myös valokuvausopiskelijoiden ja yrittäjän ammattitutkintoa suorittavien mentorina oppisopimustoimiston kautta. Nyt tarjoan osaamistani myös yksityisopetuksena. Minulta voi ostaa täsmäopetusta esimerkiksi parempien kuvien ottamiseen, painokuntoisen valokuvan kuvankäsittelyyn, valokuvausyrittäjän arjen asioihin kuten kannattavaan hinnoitteluun, tuotteistamiseen ja kilpailussa erottumiseen - melkein mihin tahansa. Voit olla yhteydessä minuun ja kertoa mihin tarvitsisit mentoria ja mikäli minulta löytyy tarvittavaa osaamista, olen käytettävissäsi. Mikäli taas juuri minusta ei ole sinulle apua, en ryhdy sinua rahastamaan, vaan suosittelen mielelläni sinulle henkilön, jolla on tarvittava osaaminen. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi sinulle, joka olet työllistynyt alalle ilman tutkintoa ja tarvitsisit tiettyihin asioihin lisää oppeja. Myös vasta aloittanut valokuvausyrittäjä tai alan opiskelija, joka haluaa päästä nopeasti näytöt läpi voi hyötyä avustani.

Yksittäinen tapaaminen noin 2h 350 euroa + alv 24%. Yhden tapaamisen aikana voidaan käydä läpi yksittäistä asiaa tai katsoa vaikka jonkin verran kuvia palautteineen ja kehitysehdotuksineen. Voidaan myös tehdä yhdessä joku kuvaus, jossa autan sinua oppimaan haluamasi asiat.

Puolen vuoden valmennusjakso, jossa kuukausittaiset tapaamiset tarvittavista eri teemoista ja kehityksen seuranta 1950 euroa + alv 24%