Yksityisille

Pieniä ja suuria ihmeitä

Rakastan lapsia, siispä rakastan myös heidän kuvaamistaan! Teen lapsi-, perhe- ja vauvamasukuvaukset raikkaalla otteella valintasi mukaan joko miljöössä tai studiossa. Tilamme Pikisaaressa mahdollistavat sään suosiessa myös molemmat vaihtoehdot samalla kertaa. Kuvaukset ovat hyvin rennot ja etenemme aina lasten ehdoilla. Parhaat lapsikuvat saa silloin, kun lapsi luottaa kuvaajaan niin paljon, että hän haluaa kutsua hänet omaan maailmaansa. Siispä emme tee kuvauksia kello kaulassa, vaan otamme reilusti aikaa, jotta lapsi on kuvissa luonteva ja iloinen. Perhekuvaukset voi tehdä myös Beloved-muodossa. Se voi olla hyödyksi vaikka uusperheen yhteishenkeä kohottamaan tai erotilanteissa.

  • Lapsikuvaus 195 euroa, sisältää 10 kuvaa koevedoksista valittuna, kuvausaikaa n. 1,5 tuntia
  • Sisaruskuvaus 250 euroa, sisältää 15 kuvaa koevedoksista valittuna, kuvausaikaa n. 2 tuntia
  • Lapsi- ja perhekuvaus 325 euroa, sisältää 15 kuvaa lapsesta tai lapsista ja koko perheestä, kuvausaikaa n. 2 tuntia
  • Vauvan ensimmäinen vuosi 400 euroa. Paketti sisältää neljä lyhyttä kuvausta ensimmäisen vuoden aikana valinnaisina ajankohtina. (Esim. vastasyntynyt, ristiäiset, puolivuotis- ja yksivuotiskuvaus) Lopputuloksena ihana 20 kuvan kuvasarja koevedoksista valittuna.
  • Perheen yhteinen Beloved-paketti 500 euroa. Ulkokuvaus esim. piknik-tyyppisesti tai vaikka harrastusten parissa. Lähdemme jonnekin yhdessä ja siinä ohessa syntyy sekä dokumentaarisia että potrettikuvia reilu määrä, josta voi tehdä vaikka kuvakirjan. Käytän tässä paketissa hyväksi Beloved-tekniikkaa, jolloin kuviin saa tunteita ja henkilökemiaa upeasti esille.

Iholla

Kun haluat ikuistaa itsesi huomenlahjakuviin, omaksi tai kumppanin iloksi tai tarvitset itsestäsi fitness-kuvia, vauvamasukuvia, kalenterikuvia tai haluat vaikka makuuhuoneen seinälle teistä buduaarityylisen yhteiskuvan, ota yhteyttä! Olen ollut tuomassa huomenlahjakuvausta Pohjois-Suomeen, joten minulla on yli vuosikymmenen mittainen kokemus tämän genren työstä ja kuvattavanani on ollut valtava määrä naisia sekä jonkun verran myös miehiä. Kuvauksissani rentoudut takuulla. Suurin osa asiakkaistani yllättyy, kuinka helposti kuvaukset lopulta menevät. Kuvauksiin tullessa ei tarvitse olla mallin mitoissa, kaikista saa upeita kuvia. Myöskään iällä ei ole merkitystä, kunhan olet täysi-ikäinen. Erilaisia tyylejä ja ideoita on runsaasti, jokaiselle löydetään varmasti se oma juttu. Kaikki kuvaukset tehdään kuitenkin aina hyvän maun rajoissa.

Huomenlahjakuvaus tai Secret Box
Lyhyt suunnittelupalaveri ennen kuvauksia, noin kaksi tuntia kuvausaikaa sekä 20 kuvaa koevedoksista valittuna, 295 euroa

Raskausajan kuvaus
n. 30-45 min kuvausaikaa, 10 kuvaa digitaalisena koevedoksista valittuna, 195 euroa

Ylioppilaskuvaus

Hyvä ylioppilaskuva on persoonallinen ja ylioppilaan itsensä näköinen. Teen reilusti erilaisia vaihtoehtoja, kuvausaikaa on noin tunti. Toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana! Myös kuvauspaikkoja voi olla useampi. Teen ylioppilaskuvauksia rajoitetusti, jotta voin panostaa niihin enemmän aikaa ja luovuutta.

Hinta ylioppilaskuvaukselle on 195 euroa. Hinta sisältää kymmenen digitaalista kuvaa koevedoksista valittuna.

Tahdon sinut - merkityksellinen hääkuvaus

Monesti hääpäivänä keskitytään juuri siihen hetkeen ja päivään, ollaan tässä ja nyt. Loppupeleissä kysymys on kuitenkin pitkän ajan sitoutumisesta. Mielessä siintää yleensä yhteinen vanhuus ja pitkä yhteinen elämäntaival. Noin puolet pareista onnistuvat tavoitteessaan mutta toinen puoli eroaa syystä tai toisesta. Mitä jos jo häiden aikaan panostettaisiin siihen, että yhteinen elo voisi todella jatkua pidempään?

Tämä kysymys on vaivannut minua jo vuosia. Mitä jos se tunne, mikä hääpäivänä oli käsillä, voisikin kantaa vielä mahdollisten vaikeuksien yli?
Mielestäni hääkuva on yksi asia, joka voi tuoda voimia jatkaa yhdessä. Ei mitkään tekohymyt seinällä, väännetyt poseeraukset ja hieno valo – ne ovat pelkkää pintaa vain vaikka toki hääkuvan täytyy olla laadukas ja silmiä hivelevä ja siihen täytyy valokuvaajan panostaa kaikki osaamisensa. Mutta mitä jos seinällä olisikin käsin kosketeltavana myös se aito tunne, joka sillä hetkellä vallitsi, niin että pääset siihen tunteeseen käsiksi joka kerta, kun syvennyt katsomaan kuvaa tai vain vilkaiset sitä. Se nimittäin lähettää joka kerta viestin alitajuntaasi ja puolisollesi se toimii samoin.

Mitä jos kuva siis sisältäisi lupauksen – minä lupaan tahtoa sinut, joka ikinen päivä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Tämän takia teen hääkuvat Beloved-menetelmällä, jonka opin huippukuvaaja Jesh de Roxin työpajassa Lontoossa ja jota olen vuosien varrella jalostanut paremmin suomalaiseen mentaliteettiin sopivaksi. Sen avulla kuviin saadaan aitoja tunteita, hetkiä ja tilanteita, jotka eivät ole poseerattuja, vaan kumpuavat suoraan sydämestä. Kuvaus on myös ainutlaatuinen kokemus, kahdenkeskistä luksusta hääpäivän hälinässä. Upea mahdollisuus todella pysähtyä kuuntelemaan, mitä toinen oikeasti tuntee ja ajattelee. Monelle toteuttamani kuvaus onkin ollut jälkikäteen ajateltuna koko hääpäivän paras ja mieleenpainuvin hetki.

Koko päivän pakettiin sisältyy myös koekuvaus, jossa käyttämäni tekniikka tulee parille tutuksi ja saatte myös rennommat kuvat teistä, joita voi käyttää hyödyksi esimerkiksi hääpäivän koristeluissa tai hääkutsuissa. Kun kuvaaminen yhdessä on jo tuttua, ei kuvaus hääpäivänäkään jännitä. Ja kun yhdessä on käyty läpi mistä kuvista juuri te pidätte, on minun helppoa toteuttaa kuvat mahdollisimman pitkälle teidän toiveidenne mukaan myös hääpäivänä. Koko päivän kuvaukseen kuuluu myös dokumentaarista kuvausta vihkimisessä ja juhlissa sekä kaikki parhaat, tunteikkaat otokset vapain käyttöoikeuksin ja painokuntoon käsiteltynä. (Määrä vaihtelee häistä riippuen yleensä 100-300 kpl) Ne tulevat myös nettigalleriaan, josta ne saa jakaa vaikka kaikille häävieraille. Juhlissa voidaan ottaa yhteispotretteja myös vieraiden kanssa. Suhtaudun myös dokumentaariseen kuvaukseen niin, että tulen kokemaan häänne, en vain näpsimään kuvia. Sitä kautta pääsette katsomaan juhlat vuosi vuoden jälkeen kokonaisvaltaisesti ja palaamaan ihaniin muistoihin kunnolla, kun kuvakokoelma niistä on mietitty ja monipuolinen kokonaisuus.

  • Koko päivän hääkuvauspaketti sisältäen suunnittelupalaverin yhteydessä pidetyn koekuvauksen ja noin 8 tuntia kuvausta hääpäivänä on 1850 euroa.
  • Vihkiminen, muotokuvat ja kaksi tuntia juhlakuvausta 950 euroa – ei sisällä koekuvausta.
  • Pelkkä muotokuvaussessio hääpäivänä on 650 euroa.
  • (+ Mahdolliset matkakustannukset muualle Suomeen.)

Muut muotokuvaukset

Lyhyet muotokuvaukset 30-45min (esim. lemmikit, yksi henkilö, pari henkilöä) 195 euroa, 10 kuvaa digitaalisesti koevedoksista valittuna
Pidemmät muotokuvaukset (esim. henkilöstökuvaukset, ryhmät, bändit jne.) hinnoitellaan erikseen aika- ja kuvatarveperusteisesti. Kysy tarjous!