Sinä olet kaunis

Katso itseäsi

        Sinä olet ainutlaatuinen

                             Sinä olet upea

                                          Sinä ansaitset kaiken hyvän, joka sinulle kuuluu

Onko sinulla ongelmia itsetuntosi kanssa? Etkö tunne itseäsi kauniiksi? Estävätkö nämä ajatukset sinua elämästä täysillä? Meillä jokaisella on repussamme uskomuksia ja tunteita, jotka voivat asettaa meille esteitä haluamillemme asioille.

Sinä olet kaunis

Sinä olet kaunis -kuvaus voi auttaa sinua pääsemään itseäsi rajoittavista uskomuksista. Ensin käymme keskustelun siitä, missä tilanteessa olet. Haemme pohjalla piilevät ydinuskomukset, jolloin voit tiedostaa sinua pidättelevät ajatukset ja lähdemme muuttamaan niitä. Koska tunteet ovat monesti pinnassa, niin sovimme kuvauksen vasta muutaman päivän päähän, jolloin tunteilla ja ajatuksilla on aikaa tasaantua. Valokuvaustuokiossa haemme sinusta kauneimmat puolet esiin, niin että sinä todellakin näet itsesi parhaalla mahdollisella tavalla. Se voi olla esimerkiksi perinteinen Iholla-kuvaus, jos ongelmat piilevät oman kehon hyväksymisessä mutta sen lisäksi voimme esimerkiksi pukea sinut parhaimpiisi ja viedä sinut kuvattavaksi maisemaan, jonka tunnet kuvastavan sinua. Vain mielikuvitus on rajana. Sinä olet kaunis -valokuvaus on oma prosessinsa, joka antaa sinulle ikuiset muistot siitä, että todellakin olet kaunis ja arvokas ihminen, hyvä juuri sellaisena kuin olet.

 

Paketin hinta on 250 euroa, se sisältää alkukeskustelun ja noin tunnin kestävän valokuvauksen, josta saat kymmenen parasta muotokuvaa itsellesi digitaalisena, vapain käyttöoikeuksin. Tämä voidaan toteuttaa monella eri tavalla, valitsemme juuri sinulle sopivimman tavan yhdessä.