Sinä olet kaunis

Katso itseäsi

        Sinä olet ainutlaatuinen

                             Sinä olet upea

                                          Sinä ansaitset kaiken hyvän, joka sinulle kuuluu


Onko sinulla ongelmia itsetuntosi kanssa? Etkö tunne itseäsi kauniiksi? Estävätkö nämä ajatukset sinua elämästä täysillä? Haluaisitko löytää elämällesi uuden suunnan?

 

Sinä olet kaunis -valmentava valokuvaus voi auttaa sinua.

Siinä yhdistyy sekä henkisen valmennuksen että eheyttävän valokuvauksen parhaat puolet. Henkinen valmentaja Paula Immo pitää paketissa yhden valmennuskerran, jolla voidaan tehdä sisäisiä muutoksia haluamaasi aiheeseen. Kertakäyntikin on tehokas mutta halutessasi voit ostaa valmennuksia myös isomman paketin. Valmennuksen jälkeen siirryt Janican kanssa suunnittelemaan valokuvauksen, joka palvelee juuri sinua ja sinun tavoitteitasi nyt. Haemme kuviin haluamasi tunnetilat ja sen version itsestäsi, joka haluaisit olla joka päivä. Sen ansiosta huomaat, että voit tuntea niitä tunteita päivittäin ja ne vievät sinua kohti unelmiasi. Kuva on konkreettinen väline, joka antaa alitajunnallesi vahvan viestin, siksi on hyvä, että se muistuttaa sinulle päivittäin tärkeimmästä - kuka sinä olet ja mitä sinä haluat.

Paketin hinta on 500 euroa, se sisältää Paula Immon valmennuksen ja noin tunnin kestävän valokuvauksen, josta saat kymmenen parasta muotokuvaa itsellesi digitaalisena, vapain käyttöoikeuksin. Tämä voidaan toteuttaa monella eri tavalla, valitsemme juuri sinulle sopivimman tavan yhdessä.

 

Pidämme Paulan kanssa yhdessä myös Fun & Fearless You -työpajoja aiheen tiimoilta. Ensimmäinen oli tammikuussa 2018 ja seuraava järjestetään 18. maaliskuuta 2018. Näitä järjestämme jatkossa tasaisin väliajoin, teemat ja paikkakunnat voivat vaihdella.