Muut palvelut

Bisnes on sydämenasia

Olemme valmentaja Paula Immon kanssa kehittäneet yhdessä uniikin uuden tavan tehdä yrityksille samalla kertaa sekä menestysvalmennusta että valokuvausta. Yhdistettynä ne ovat vaikuttava kokonaisuus, jossa kirkastuvat sekä yrityksen visiot ja tavoitteet ja samalla yrityksen markkinointikuvat uudistuvat näitä näkemyksiä tukevalla tavalla. Päivän aikana itse yrittäjän tai johtoryhmän lisäksi myös henkilökunta inspiroituu, löytää omia tavoitteitaan ja vahvuuksiaan ja työyhteisön yhteishenki kasvaa. Kirsikkana kakun päällä tämä kaikki näkyy ja välittyy kuvista myös asiakkaille. Kuvia tulee päivän aikana runsaasti ja niistä on iloa pitkäksi aikaa. Tämä paketti on teille, jotka todella haluatte ENEMMÄN. Käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi avainhenkilöiden brändäys ulkoiseen viestintään, lehdistölle ja medialle tehtävä viestintä, henkilöstön kuvaus sisäiseen viestintään, yhteishengen nostaminen, yrityksen vision viestintä ulospäin - mitä ikinä yrityksenne juuri nyt tarvitseekaan.

Yrityksen valmentava valokuvaus 1 teema / 5h 1200 euroa + alv 24 %

Yrityksen normaali kuvauspaketti ilman menestysvalmennusta on 650 euroa + alv 24 %. Sisältää suunnittelun, reilusti kuvausaikaa (n. 3-5 h) ja paljon erilaisia kuvia tarpeiden mukaan yrityksen toiminnasta, henkilöstöstä, tuotteista - mitä milloinkin tarvitaan. Kuvia tulee reilusti ja ne luovutetaan vapain käyttöoikeuksin. Loistava valinta esimerkiksi aloittaneelle yritykselle, tällä paketilla katetaan kuvaustarpeenne pitkäksi aikaa.

Henkilöbrändi haltuun

Henkilöbrändi haltuun -paketissa yhdistetään valmentavan valokuvauksen otteita markkinointikuviin sinusta. Paketti on kahtena päivänä toteutettu kuvaussessio (yksi kuvaus kestää noin 2 h), jossa voidaan ottaa runsaasti erilaisia kuvia sekä studiossa että miljöössä. Valitsemme yhdessä sinulle henkilöbrändiäsi tukevat teemat, rekvisiitat ja kuvauslokaatiot ja keskustelemme ennen kuvauksia kahvikupin äärellä siitä, mitä sinä haluat viestiä. Lopputuloksena on 20 kuvaa, joita voit hyödyntää pitkään oman henkilöbrändisi vahvistamisessa ja ylläpidossa. Henkilöbrändikuvat voivat olla sekoitus erilaisia profiilikuvia, fiiliskuvia, toimintakuvia, lehdistökuvia ja lifestylekuvia. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Paketin hinta on 750 euroa + alv 24 %.

Iholla

Kun haluat ikuistaa itsesi huomenlahjakuviin, omaksi tai kumppanin iloksi tai tarvitset itsestäsi fitness-kuvia, vauvamasukuvia, kalenterikuvia tai haluat vaikka makuuhuoneen seinälle teistä buduaarityylisen yhteiskuvan, ota yhteyttä! Olen ollut tuomassa huomenlahjakuvausta Pohjois-Suomeen, joten minulla on vuosien kokemus tämän genren työstä ja kuvattavanani on ollut valtava määrä naisia sekä jonkun verran myös miehiä. Kuvauksissani rentoudut takuulla. Suurin osa asiakkaistani yllättyy, kuinka helposti kuvaukset lopulta menevät. Kuvauksiin tullessa ei tarvitse olla mallin mitoissa, kaikista saa upeita kuvia. Myöskään iällä ei ole merkitystä, kunhan olet täysi-ikäinen. Erilaisia tyylejä ja ideoita on runsaasti, jokaiselle löydetään varmasti se oma juttu. Kaikki kuvaukset tehdään kuitenkin aina hyvän maun rajoissa.

Huomenlahjakuvaus tai Secret Box

Lyhyt suunnittelupalaveri ennen kuvauksia, noin kaksi tuntia kuvausaikaa sekä 20 kuvaa koevedoksista valittuna, 280 euroa

Raskausajan kuvaus

n. 30-45 min kuvausaikaa, 10 kuvaa digitaalisena koevedoksista valittuna, 175 euroa

Pieniä ja suuria ihmeitä

Rakastan lapsia, siispä rakastan myös heidän kuvaamistaan! Teen lapsi-, perhe- ja vauvamasukuvaukset raikkaalla otteella valintasi mukaan joko miljöössä tai studiossa. Tilamme Pikisaaressa mahdollistavat sään suosiessa myös molemmat vaihtoehdot samalla kertaa. Kuvaukset ovat hyvin rennot ja etenemme aina lasten ehdoilla. Parhaat lapsikuvat saa silloin, kun lapsi luottaa kuvaajaan niin paljon, että hän haluaa kutsua hänet omaan maailmaansa. Siispä emme tee kuvauksia kello kaulassa, vaan otamme reilusti aikaa, jotta lapsi on kuvissa luonteva ja iloinen. Perhekuvaukset voi tehdä myös Beloved-muodossa. Se voi olla hyödyksi vaikka uusperheen yhteishenkeä kohottamaan tai erotilanteissa.

  • Lapsikuvaus 175 euroa, sisältää 10 kuvaa koevedoksista valittuna, kuvausaikaa n. 1,5 tuntia
  • Sisaruskuvaus 225 euroa, sisältää 15 kuvaa koevedoksista valittuna, kuvausaikaa n. 2 tuntia
  • Lapsi- ja perhekuvaus 275 euroa, sisältää 15 kuvaa lapsesta tai lapsista ja koko perheestä, kuvausaikaa n. 2 tuntia
  • Vauvan ensimmäinen vuosi 400 euroa. Paketti sisältää neljä lyhyttä kuvausta ensimmäisen vuoden aikana valinnaisina ajankohtina. (Esim. vastasyntynyt, ristiäiset, puolivuotis- ja yksivuotiskuvaus) Lopputuloksena ihana 20 kuvan kuvasarja koevedoksista valittuna.
  • Perheen yhteinen Beloved-paketti 500 euroa. Ulkokuvaus esim. piknik-tyyppisesti tai vaikka harrastusten parissa. Lähdemme jonnekin yhdessä ja siinä ohessa syntyy sekä dokumentaarisia että potrettikuvia reilu määrä, josta voi tehdä vaikka kuvakirjan. Käytän tässä paketissa hyväksi Beloved-tekniikkaa, jolloin kuviin saa tunteita ja henkilökemiaa upeasti esille.

 

Kuvajournalismi - pintaa syvemmältä

Mielestäni onnistuneen lehtikuvan tärkein tehtävä on herättää tunteita ja näyttää sen katsojalle jotain pintaa syvemmältä. Useimmiten se onnistuu sillä, että itse lehtikuvassa on mukana aitoja tunteita. Mikäli mahdollista, otan kunnolla aikaa kuvan tekemiseen, mielestäni jokainen kuvattava on näkemisen arvoinen. Tarkoitan sillä sitä, että kuvaajan on tutustuttava kuvattavaan ja tehtävä henkilökuva johon sekä henkilö itse että kuvan tilaaja voivat olla tyytyväisiä. Ehdottomasti parhaimmillani olenkin juuri henkilökuvien sekä reportaasien teossa. Toimittajataustani auttaa myös ymmärtämään kuvan ja tekstin yhdistämiseen sekä taittoon liittyviä vaatimuksia. Kuviani olet voinut nähdä mm. sanomalehti Kalevassa, JHL:n Motiivi-lehdessä, Lapsen Maailma -lehdessä ja useissa Sanoma Magazinen lehdissä, kuten Meidän Perhe, Vauva, Hyvä Terveys jne.

Ylioppilaskuvaus

Hyvä ylioppilaskuva on persoonallinen ja ylioppilaan itsensä näköinen. Teen reilusti erilaisia vaihtoehtoja, kuvausaikaa on noin tunti. Toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana! Myös kuvauspaikkoja voi olla useampi. Teen ylioppilaskuvauksia rajoitetusti, jotta voin panostaa niihin enemmän aikaa ja luovuutta.

Hinta ylioppilaskuvaukselle on 175 euroa. Hinta sisältää kymmenen digitaalista kuvaa koevedoksista valittuna.

Muut muotokuvaukset

Esimerkiksi kihlakuvaukset, syntymäpäiväkuvaukset, henkilöstökuvaukset, promokuvat jne.

Lyhyet muotokuvaukset 30-45min (esim. lemmikit, yksi henkilö, pari henkilöä) 175 euroa, 10 kuvaa digitaalisesti koevedoksista valittuna

Pidemmät muotokuvaukset (esim. henkilöstökuvaukset, ryhmät, bändit jne.) hinnoitellaan erikseen aika- ja kuvatarveperusteisesti. Kysy tarjous!

Mentorointi

Olen toiminut jo useamman vuoden valokuvaajan ammattitutkinnon arvioijana ja antanut työkseni palautetta valokuvista ja työskentelystä alan opiskelijoille. Olen toiminut vuosia myös valokuvausopiskelijoiden ja yrittäjän ammattitutkintoa suorittavien mentorina oppisopimustoimiston kautta. Nyt tarjoan osaamistani myös yksityisopetuksena. Minulta voi ostaa täsmäopetusta esimerkiksi parempien kuvien ottamiseen, painokuntoisen valokuvan kuvankäsittelyyn, valokuvausyrittäjän arjen asioihin kuten kannattavaan hinnoitteluun, tuotteistamiseen ja kilpailussa erottumiseen - melkein mihin tahansa. Voit olla yhteydessä minuun ja kertoa mihin tarvitsisit mentoria ja mikäli minulta löytyy tarvittavaa osaamista, olen käytettävissäsi. Mikäli taas juuri minusta ei ole sinulle apua, en ryhdy sinua rahastamaan, vaan suosittelen mielelläni sinulle henkilön, jolla on tarvittava osaaminen. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi sinulle, joka olet työllistynyt alalle ilman tutkintoa ja tarvitsisit tiettyihin asioihin lisää oppeja. Myös vasta aloittanut valokuvausyrittäjä tai alan opiskelija, joka haluaa päästä nopeasti näytöt läpi voi hyötyä avustani.

Yksittäinen tapaaminen noin 2h 350 euroa + alv 24%. Yhden tapaamisen aikana voidaan käydä läpi yksittäistä asiaa tai katsoa vaikka jonkin verran kuvia palautteineen ja kehitysehdotuksineen. Voidaan myös tehdä yhdessä joku kuvaus, jossa autan sinua oppimaan haluamasi asiat.

Puolen vuoden valmennusjakso, jossa kuukausittaiset tapaamiset tarvittavista eri teemoista ja kehityksen seuranta 1950 euroa + alv 24%

HUOM! Kaikki valmiit kuvat toimitetaan asiakkaalle kuvapankin kautta digitaalisesti ellei toisin mainita/sovita. Kuvausten raakamateriaali ei kuulu paketteihin, vaan jää kuvaajalle poikkeuksetta. Koevedosten käyttö muuhun tarkoitukseen on ehdottomasti kielletty ja niiden levittämisestä ilman lupaa voidaan laskuttaa erikseen.