Muut palvelut

Iholla

Kun haluat ikuistaa itsesi huomenlahjakuviin, omaksi tai kumppanin iloksi tai tarvitset itsestäsi fitness-kuvia, vauvamasukuvia, kalenterikuvia tai haluat vaikka makuuhuoneen seinälle teistä buduaarityylisen yhteiskuvan, ota yhteyttä! Olen ollut tuomassa huomenlahjakuvausta Pohjois-Suomeen, joten minulla on vuosien kokemus tämän genren työstä ja kuvattavanani on ollut valtava määrä naisia sekä jonkun verran myös miehiä. Kuvauksissani rentoudut takuulla. Suurin osa asiakkaistani yllättyy, kuinka helposti kuvaukset lopulta menevät. Kuvauksiin tullessa ei tarvitse olla mallin mitoissa, kaikista saa upeita kuvia. Myöskään iällä ei ole merkitystä, kunhan olet täysi-ikäinen. Erilaisia tyylejä ja ideoita on runsaasti, jokaiselle löydetään varmasti se oma juttu. Kaikki kuvaukset tehdään kuitenkin aina hyvän maun rajoissa.

Huomenlahjakuvaus tai Secret Box

Lyhyt suunnittelupalaveri ennen kuvauksia, noin kaksi tuntia kuvausaikaa sekä 20 kuvaa koevedoksista valittuna, 280 euroa

Raskausajan kuvaus

n. 30-45 min kuvausaikaa, 10 kuvaa digitaalisena koevedoksista valittuna, 175 euroa

Pieniä ja suuria ihmeitä

Rakastan lapsia, siispä rakastan myös heidän kuvaamistaan! Teen lapsi-, perhe- ja vauvamasukuvaukset raikkaalla otteella valintasi mukaan joko miljöössä tai studiossa. Tilamme Pikisaaressa mahdollistavat sään suosiessa myös molemmat vaihtoehdot samalla kertaa. Kuvaukset ovat hyvin rennot ja etenemme aina lasten ehdoilla. Parhaat lapsikuvat saa silloin, kun lapsi luottaa kuvaajaan niin paljon, että hän haluaa kutsua hänet omaan maailmaansa. Siispä emme tee kuvauksia kello kaulassa, vaan otamme reilusti aikaa, jotta lapsi on kuvissa luonteva ja iloinen. Perhekuvaukset voi tehdä myös Beloved-muodossa. Se voi olla hyödyksi vaikka uusperheen yhteishenkeä kohottamaan tai erotilanteissa.

  • Lapsikuvaus 175 euroa, sisältää 10 kuvaa koevedoksista valittuna, kuvausaikaa n. 1,5 tuntia
  • Sisaruskuvaus 225 euroa, sisältää 15 kuvaa koevedoksista valittuna, kuvausaikaa n. 2 tuntia
  • Lapsi- ja perhekuvaus 275 euroa, sisältää 15 kuvaa lapsesta tai lapsista ja koko perheestä, kuvausaikaa n. 2 tuntia
  • Vauvan ensimmäinen vuosi 400 euroa. Paketti sisältää neljä lyhyttä kuvausta ensimmäisen vuoden aikana valinnaisina ajankohtina. (Esim. vastasyntynyt, ristiäiset, puolivuotis- ja yksivuotiskuvaus) Lopputuloksena ihana 20 kuvan kuvasarja koevedoksista valittuna.
  • Perheen yhteinen Beloved-paketti 500 euroa. Ulkokuvaus esim. piknik-tyyppisesti tai vaikka harrastusten parissa. Lähdemme jonnekin yhdessä ja siinä ohessa syntyy sekä dokumentaarisia että potrettikuvia reilu määrä, josta voi tehdä vaikka kuvakirjan. Käytän tässä paketissa hyväksi Beloved-tekniikkaa, jolloin kuviin saa tunteita ja henkilökemiaa upeasti esille.

Bisnes on sydämenasia

Kun tarvitset yrityksestäsi esiin lämpöä, aitoutta ja pehmeitä arvoja, olen oikea kuvaaja siihen työhön. Kuva antaa monesti ensivaikutelman yrityksestäsi ja sillä voi kertoa paljon yrityksen arvomaailmasta. Kylmiä, hengettömiä bisneskuvia tai tuotekuvia en kuvaa, niitä varten ovat toiset kuvaajat. Mutta jos haluat mieluummin kertoa kuvilla jotain enemmän, ota yhteyttä!

Olen opiskellut Tiimiakatemiassa yrittäjän ammattitutkinnon sekä tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon, joten minulla on usein näkökulmaa myös siihen, että mitä ja miten yrityksestä voisi tuoda esille. Minulle on tärkeää, että saat viestisi kuvien kautta perille juuri sellaisena kuin sen haluat. Olen kuvannut paljon erilaista materiaalia monille eri tahoille, kuten mm. Ammattiopisto Luoville, Kemin kaupungille ja useille pk-yrityksille. Referenssikuvia löydät galleriasta.

Yrityksen kuvauspaketti 650 euroa + alv 24%. Sisältää suunnittelun, reilusti kuvausaikaa (n.3-5h) ja paljon erilaisia kuvia tarpeiden mukaan yrityksen toiminnasta, henkilöstöstä, tuotteista - mitä milloinkin tarvitaan. Kuvia tulee reilusti ja ne luovutetaan vapain käyttöoikeuksin. Loistava valinta aloittaneelle yritykselle, tällä paketilla katetaan kuvaustarpeenne pitkäksi aikaa.

Kuvajournalismi - pintaa syvemmältä

Mielestäni onnistuneen lehtikuvan tärkein tehtävä on herättää tunteita ja näyttää sen katsojalle jotain pintaa syvemmältä. Useimmiten se onnistuu sillä, että itse lehtikuvassa on mukana aitoja tunteita. Käytän myös lehtikuvissa usein hyödyksi Beloved-tekniikkaa. Ja mikäli mahdollista, otan kunnolla aikaa kuvan tekemiseen, mielestäni jokainen kuvattava on näkemisen arvoinen. Tarkoitan sillä sitä, että kuvaajan on tutustuttava kuvattavaan ja tehtävä henkilökuva johon sekä henkilö itse että kuvan tilaaja voivat olla tyytyväisiä. Ehdottomasti parhaimmillani olenkin juuri henkilökuvien sekä reportaasien teossa. Toimittajataustani auttaa myös ymmärtämään kuvan ja tekstin yhdistämiseen sekä taittoon liittyviä vaatimuksia. Kuviani olet voinut nähdä mm. sanomalehti Kalevassa, JHL:n Motiivi-lehdessä, Lapsen Maailma -lehdessä ja useissa Sanoma Magazinen lehdissä, kuten Meidän Perhe, Vauva, Hyvä Terveys jne.

Ylioppilaskuvaus

Hyvä ylioppilaskuva on persoonallinen ja ylioppilaan itsensä näköinen. Teen reilusti erilaisia vaihtoehtoja, kuvausaikaa on noin tunti. Toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana! Myös kuvauspaikkoja voi olla useampi. Teen ylioppilaskuvauksia rajoitetusti, jotta voin panostaa niihin enemmän aikaa ja luovuutta.

Hinta ylioppilaskuvaukselle on 175 euroa. Hinta sisältää kymmenen digitaalista kuvaa koevedoksista valittuna.

Muut muotokuvaukset

Esimerkiksi kihlakuvaukset, syntymäpäiväkuvaukset, henkilöstökuvaukset, promokuvat jne.

Lyhyet muotokuvaukset 30-45min (esim. lemmikit, yksi henkilö, pari henkilöä) 175 euroa, 10 kuvaa digitaalisesti koevedoksista valittuna

Pidemmät muotokuvaukset (esim. henkilöstökuvaukset, ryhmät, bändit jne.) hinnoitellaan erikseen aika- ja kuvatarveperusteisesti. Kysy tarjous!

HUOM! Kaikki valmiit kuvat toimitetaan asiakkaalle kuvapankin kautta digitaalisesti ellei toisin mainita/sovita. Kuvausten raakamateriaali ei kuulu paketteihin, vaan jää kuvaajalle poikkeuksetta. Koevedosten käyttö muuhun tarkoitukseen on ehdottomasti kielletty ja niiden levittämisestä ilman lupaa voidaan laskuttaa erikseen.